06-16 295 022 info@campingdehank.nl

Let op! Van 30 juli t/m 7 augustus is de camping gesloten!

Huisregels

Autovrij
Op het kampeerveld zijn auto’s niet toegestaan, behalve om uw caravan te plaatsen of uw spullen uit te laden. Bij de ingang van de camping is een parkeerplaats. We vragen u uw auto hier neer te zetten tijdens uw verblijf.

Afval
Bij de buitenkeuken staan containers. Wij doen aan afvalscheiding en vragen u hier zo goed mogelijk rekening mee te houden.

Barbecue/kampvuur
Barbecueën is toegestaan. Overlegt u a.u.b. met uw buren zodat er zo min mogelijk overlast is. Op de stookplaats in het midden van de camping kunt u, afhankelijk van de droogte, een kampvuurtje maken. Op dit bord kunt u zien wanneer dit wel of niet mogelijk is. Wij hebben geen hout te koop.

Betalen van uw verblijf
Contant/pin/overboeken op rekeningnummer NL33 INGB 0007 5498 09 t.n.v. Werk en Zorgboerderij Cortenoever o.v.v. uw naam en de datum van uw verblijf.

Bomen
De fruitbomen op het kampeerveld zijn nog jong, houdt u hier alstublieft rekening mee (geen waslijnen en hangmatten ophangen of takken afbreken).

Hond
U mag uw hond meenemen op de camping mits deze aangelijnd bij uw tent/caravan blijft. Maximaal 2 honden per kampeermiddel.

Koken
Kookt u op een gasstelletje dan vragen wij u onderplaat of tegel te gebruiken. Tegels vindt u bij de afwasplaats.

Plaatsen
De camping heeft geen vaste plaatsen. Hou rekening met laaghangende takken, de meeste caravans/campers kunnen niet ver het veld op. Stroompunten staan aan de dijk.

Privéterrein
Het kampeerveld en het rustpunt horen bij de camping. Het verdere terrein is privé van de (zorg)boerderij. Houdt u hier alstublieft rekening mee.

Rust
Houd bij het gebruik van radio’s e.d. rekening met uw buren. Van 23.00 tot 9.00 slapen de meeste mensen graag.
Sanitair: Gelieve douche, toilet en de omgeving van uw kampeerplaats netjes te houden. Chemisch toilet kan geleegd worden in het afvoerpunt voor chemische toiletten naast de wasbak buiten.

Wifi
Op de camping is geen wifi beschikbaar.

Zorgboerderij
De camping maakt deel uit van Werk & Zorgboerderij Cortenoever. Samen met onze bewoners en medeWerkers onderhouden we het terrein en het rustpunt. U zult ons daarom regelmatig bezig zien op de camping.

Heeft u een vraag dan horen we dat graag. Ziet u niemand bel dan gerust 06-30195159.

Share This