Voorzieningen

De voorzieningen op onze camping zijn zeer eenvoudig. Naast een simpele douche en toilet is er een afwasplek en een afvoer voor het chemisch toilet. Op een aantal punten op de camping is water en stroom te vinden. In het midden van de kampeerwei is een kampvuurplek waar u, afhankelijk van de droogte, een vuurtje kunt stoken.

Bij uw reservering krijgt u geen plek toegewezen maar deze kunt u ter plaatse zelf uitkiezen. Op elke kampeerplaats staat een bordje voor welk kampeermiddel deze bedoeld is. Wij hanteren geen vaste aankomst- of vertrektijden, u kunt komen wanneer u dat uitkomt.

Maximaal twee honden mogen mee naar onze camping mits deze aangelijnd zijn en bij uw tent of caravan blijven. Bij de ingang van de camping is een parkeerplaats. Hier kunt u uw auto kwijt tijdens uw verblijf. Behalve voor het plaatsen van caravans en het uitladen van spullen zijn auto’s niet toegestaan op het kampeerveld.

Midden op de camping staat een buitenkeuken. Hier is een gasstel, koelkastje en basaal keukengereedschap beschikbaar. Trekkers (en andere gasten) kunnen hier tegen een vergoeding van 0,50 per nacht gebruik van maken.

Aansluitend aan het kampeerveld vindt u een rustpunt. Dit is een plek waar fietsers en wandelaars zelf een kopje koffie of thee kunnen zetten. Als campinggast kunt u uiteraard ook gebruik maken van deze mogelijkheid.

Let op: op onze camping is geen wifi beschikbaar.

Huisregels

Afval
Bij de buitenkeuken staan containers. Wij doen aan afvalscheiding en vragen u hier zo goed mogelijk rekening mee te houden.

Autovrij
Op het kampeerveld zijn auto’s niet toegestaan, behalve om uw caravan te plaatsen of uw spullen uit te laden. Bij de ingang van de camping is een parkeerplaats. We vragen u uw auto hier neer te zetten tijdens uw verblijf.

Barbecue/kampvuur
Barbecueën is toegestaan. Overlegt u a.u.b. met uw buren zodat dit zo min mogelijk overlast veroorzaakt. Op de stookplaats in het midden van de camping kunt u, afhankelijk van de droogte, een kampvuurtje maken. Op het bord bij de ingang kunt u zien wanneer dit wel of niet mogelijk is. Wij hebben geen hout te koop.

Bomen
De fruitbomen op het kampeerveld zijn nog jong, houdt u hier alstublieft rekening mee (geen waslijnen en hangmatten ophangen of takken afbreken).

Honden
U mag uw honden meenemen op de camping mits deze aangelijnd is en bij uw tent/caravan blijft. Maximaal 2 honden per kampeermiddel.

Koken
Kookt u op een los gasstelletje op de grond, dan vragen wij u onderplaat of tegel te gebruiken. Tegels kunt u vinden bij de buitenkeuken. Tegen een vergoeding van 0,50 per nacht kunt u ook gebruik maken van de buitenkeuken.

Plaatsen
De camping heeft 3 caravan/camperplaatsen en 3 tentplaatsen. Trekkers kunnen zelf een plek zoeken. Plaats uw kampeermiddel a.u.b op het bijbehorende veld.

Privéterrein
Het kampeerveld en het rustpunt horen bij de camping. Het verdere terrein is privé van de (zorg)boerderij. Houdt u hier alstublieft rekening mee.

Rust
Houd bij het gebruik van radio’s e.d. rekening met uw buren. Van 23.00 tot 9.00 slapen de meeste mensen graag.

Sanitair
Gelieve douche, toilet en de omgeving van uw kampeerplaats netjes te houden. Chemisch toilet kan geleegd worden in het afvoerpunt voor chemische toiletten naast de wasbak buiten.

Stroomgebruik
Tegen een vergoeding van 0,50 per nacht kunt u gebruik maken van de stroompunten. Deze zijn te vinden aan de dijkzijde van de camping. Denkt u er aan zelf verlengkabels en eventueel een verloopstekker mee te nemen.

Wifi
Op de camping is geen wifi beschikbaar.